Taidenäyttelyni valmisteluita

Taidenäyttelyyni on enää reilu kaksi viikkoa. Aika on mennyt nopeasti. Tietysti myös joulu jutut vienyt oman aikansa. Onneksi maalaamiseen on silti jäänyt mukavasti aikaa. Enää yksi maalaus on ihan vähän kesken. Ehkäpä pari vetoa maalia vielä ja sitten on valmis. Työ on seinällä  jo siinä vaiheessa, että katselen ja tutkiskelen sitä muutaman päivän. Yleensä tässä vaiheessa voi sanoa maalauksen olevan jo valmis. Joskus päätän kuitenkin vielä jotain pientä siihen lisätä tai muuttaa. Onneksi kuitenkin 19 maalausta on jo valmiina. 

Osa näyttelyyn tulevista maalauksista on julkaistu jo Instagram tililläni. https://www.instagram.com/ireneellenart/  En millään malttanut pitää kaikkia töitä salassa, vaikka ensin päätinkin niin. Maalaukset eivät kuitenkaan näytä kuvissa samalta kuin livenä. Ei ainakaan minun ottamissa kuvissa. Tai ainakin minusta ne ovat livenä paljon hienompia. Jotkut maalauksista tai niiden työvaiheet on vilahtanut Instagramin tarinoissa. Tulen lopulta julkaisemaan kaikki 20 maalausta Instagramissa. #iemaalaus ja  #IreneEllenart 

Kaikki työt ovat akryylimaalauksia, maalattu vuonna 2020 ja kaikki ovat myös myytävänä. Herra kissa. 33x24cm. akryyli 2020. 120€Saisiko olla kahvia? Tervetuloa!

Kommentit

Suositut tekstit