Syksyn nautinto

Osallistuin jo miltein vuosi sitten Taikalehden kilpailuun. Yllätys, yllätys sielläkin aiheena minulla oli pöllö. Pöllö joka nautiskelee sisällä ja neuloo. Olen aikoinaan piirtänyt ystävälle antamaani korttiinkin aika samalaisen kuvan. Tälläkään kuvalla ei voittoa kuitenkaan tullut. Niin hienoja töitä oli kilpailun parhaimmisto. Tänäkin vuonna järjestetään kilpailu. Katsotaan saanko inspiraation osallistua siihenkin.Kommentit

  1. Tää on kiva! Ja se mulle piirtämä on niin varmassa tallessa. Kuten myös se "lastentarhaopettaja" pöllökuva. Ne tuo mulle niin paljon iloa. Aivan mahtavia. Ootko joihinkin lehtiin lähetellyt kuviasi. Aika moniin sopisi moni hyvin. esim vauva/perhelehteen tai kotivinkkiin jne... Tuli vaan mieleen.... :)

    VastaaPoista
  2. kiitos! :) Kiva kun tykkäät mun piirtämistä jutuista! (muistinkohan minä kuvata sitä "lastentarhaopetteja kuvaa"?) Blogissa ei ainakaan se ole..mm...Nooo asiasta toiseen eli mulla on kaikki vielä suunnittelu asteella. Siis lehtiin ilmoittely yms...Tuntuu, ettei mikään kuva ole tarpeeksi hyvä. Mitään ideaa en saa työstettyä tarpeeksi hyväksi...vielä jonain päivänä kokeilen kepillä jäätä ja lähetän johonkin lehtee kyselyn. Tai jotain muuta "uhkarohkeaa"! ;) :)

    VastaaPoista
  3. sade, löysinkin sen "lastentarha" ope kuvan ku vähän etsein. Kiva kun tykkäät siitäkin. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit