Kohti unelmaaJoskus unelmat eivät ole tarkoitettu toteutettavaksikaan. Joskus on ihanaa vaan saada unelmoida. Toiset unelmat olisi kuitenkin kiva saada joskus toteutettua. Yksi minun hartaimmista toiveistani ei vain näytä toteutuvan. Kerta toisensa jälkeen postilaatikkoon ilmestyy kirje. -Valitettavasti käsikirjoitus ei sovellu tämänhetkiseen julkaisuohjelmaamme. 
Tie unelmaan on takkuinen. Ei ole helppoa olla keskinkertainen. Pitäisi olla parempi! Paras! Toisaalta voisin nähdä enempi vaivaa asian etenemiseksi. Voisin valvoa kaikki yöt tekemällä lujasti hommia. No välillä joutuisin keskeyttämään, kun lapset vielä öisin heräilee. 
Joskus inspiraation saadessa tietenkin tulee valvottua, mutta aamulla asia kostautuu. Isoja kuppeja kahvia ja zompien tavoin köpöttelyä aamutakissa. Aamuisin lapsia ei tietenkään väsytä, vaan mennään pikajunan vauhdilla. Olisipa itsellä edes murto-osa siitä energiasta. 
Silti en aijo lannistua. Jokainen kielteinen vastaus kustannusyhtiöiltä tuo minulle lisää puhtia. Aijon kirjoittaa lisää tarinoita. Aina vaan lisää ja piirtää erinlaisia kuvituksia. Aina vaan uudestaan ja uudestaan. Eiköhän vielä joskus joku käsikirjoitukseni ole parempi kun keskinkertainen? Jos ei, niin ompahan minulla mukava harrastus. Eihän mikään olekkaan mukavampaa, kun piirrellä kivoja kuvia ja keksiä erinlaisia tarinoita.

Kommentit

Suositut tekstit